Dag 18 Canmore- golden
18 september 2009 - Golden, Canada
Helaas vandaag moesten we Canmore en het heerlijke gezellige B&B verlaten. Om af te reizen naar Golden. Nog net aan de Rocky Mountains maar wel al een beetje op weg naar huis. Het weer, heeft er vandaag ook niet echt veel zin in en het is behoorlijk bewolkt.
Maar eerst nog een heerlijk ontbijtje gekregen. Met een omelet met pesto en heerlijk zelfgebakken bananen brood. Het restje kregen we mee voor onderweg.
Uitgebreid afscheid genomen van de 4 Amerikanen die ook in het B&B verbleven en vandaag weer terug naar Texas moesten. En natuurlijk ook afscheid genomen van Anneke de eigenares van het B&B. Om half 10 zijn we eerst even bij de supermarkt gestopt en hebben wat brood gehaald voor de lunch. Om 10 uur stapte we uit de supermarkt en de regen kwam met bakken uit de hemel zetten. Wel lekker om de auto weer even schoon te krijgen na al die stof van gisteren (zie foto). En de omgeving kon ook wel even wat regen gebruiken. Tot de lunch heeft het behoorlijk geregend maar daarna trok de lucht al weer open.Halverwege zijn we bij de hot springs gestopt en heb ik nog een duik genomen in het warme zwembad. Het was lekker warm water. Er was een gewoon zwembad en eenontzettend warm bad. Heel veel toeristen namen hierin een duik. Alles is ook weer zo schoon en netjes, zeep en schampoo is voorradig. Ik blijf mij er over verbazen.
De weg werd weer droog en we konden weer een beetje van de hoofdweg af de kleine tussendoor-weggetjes opzoeken. Gelukkig nog twee white tailed deer gezien en om 4 uur aangekomen bij ons adres in Golden. Een leuk B&B adres met een Oostenrijkse eigenaar (Erwin), en dat is te zien ook. We zitten in een Oostenrijks Chalet, ik heb nog net niet de koekoeksklok kunnen vinden maar de rest is puur Oostenrijk. Nog een klein uurtje in het mooie avondlicht nog even wat macrofoto`s kunnen maken.
De mogelijkheid bestaat om hier ook s avonds te eten, en besluiten dit voor vanavond ook te doen. We hebben een heerlijke maaltijd van kip met verse groente en gebakken aardappels zoals mijn moeder ze maakt. Heerlijk. Nog even aan de koffie en de blog bijgewerkt en lekker bijtijds naar bed.
Morgen een dag hier in de omgeving. Er is weer genoeg de zien.

Geniet de laatste dagen!
Groet,